logo

Ervaringen

Slaapproblemen

Mijn ervaring is heel positief, ben bij Ina terecht gekomen nadat ik al een aantal jaar last had van slaapproblemen. Die zijn ontstaan na een operatie.
En hoe heerlijk is het om te kunnen slapen. Ben erg blij met het resultaat.

Mw. E.

Klachten na chemo

Alhoewel ik al heel veel mensen naar bijv. een homeopaat heb gestuurd had ik er zelf nog geen ervaring mee. Maar nadat ik kanker had gehad en totaal niet te spreken was over de behandeling en benadering van de ziekte besloot ik het heft maar in eigen hand te nemen.
Iedereen die chemo heeft gehad weet dat je opgezadeld wordt met een enorme afvalberg chemische rommel die niet als vanzelf je lichaam zal verlaten. Gevolg van dat alles is dat je allerlei vage en vervelende klachten krijgt, want je immuunsysteem is zo goed als kapot gemaakt. Allerlei griepjes komen langs en duren ook langer. Kortom: je bent een wrak.
Dus Ina benaderd. En wat een leuk en aandachtig mens! Echt belangstellend en geïnteresseerd in wie je bent en vooral waarom je wat mankeert. Ik moet zeggen een hele openbaring. Met veel geduld en praten heeft ze mij er weer helemaal boven op gekregen. Echt klasse en als ik ook maar wat ga mankeren ga ik zeker naar haar terug.

Bedankt Ina!

Dhr. M. te Den Helder

Spanning en pijnlijke benen

Enorm blij met de hulp van Ina!
Na een heftige zwangerschap en heftige eerste 2 levensjaren van mijn dochter, had ik een behoorlijk aantal klachten. Enorme spanning in mijn lichaam, enorm pijnlijke benen, geen rust in mijn hoofd en contant 'aan' staan. Ik was eerder al naar een osteopaat geweest voor mijn klachten, maar deze werden voor een korte duur weggenomen.
Toen kwam ik bij Ina terecht voor Bioresonantie. Mijn lichaam werd gescand en ik kreeg daar passende druppels bij. Direct na de eerste behandeling kwam er rust in mijn hoofd en kon ik weer in slaap komen.
Er volgden nog 4 afspraken waarin er veel punten van de scan naar voren kwamen en waar ik druppels voor kreeg. Deze hebben allemaal goed bijgedragen aan mijn herstel.
Nu heb ik geen pijnlijke benen meer, ik voel niet meer de constante spanning in mijn lijf en mijn hoofd is weer rustig.

Mw. T. te Julianadorp

Hartkloppingen

Goed geholpen door Ina!
Opeens ontzettend last van hartkloppingen, zeer eng gevoel, kon er niet van slapen en ook overdag regelmatig klachten.
Cardioloog constateerde oa. een onschuldige hartritmestoornis en schreef Bètablokkers voor. Vanwege de bijwerkingen en invloed op mijn hardlopen ben ik (na overleg cardioloog) hier niet mee gestart: ik wilde eerst eens de homeopathie proberen en kwam bij Ina terecht.
Nu, sinds aantal maanden bijna klachtenvrij!
Als het zo blijft teken ik ervoor: kan gewoon hardlopen en kan weer normaal liggen in bed (klachten verergerden bij geheel platliggen).

Overigens ook niet onbelangrijk: Ina is een zeer vriendelijk mens die de tijd voor je neemt en rust uitstraalt.

Mw. V. te Julianadorp

Chronische bijholte-ontstekingen

Heel lang had ik last van chronische bijholte ontstekingen, met gekoppeld daaraan hoofdpijn en keelpijn. Het duurde en duurde, maar na een aantal consulten bij Ina, met behulp van de Asyra techniek en druppels, ben ik nu weer "helder" in het hoofd!
Ik ben heel blij dat alle narigheid eindelijk achter de rug is en dank Ina voor haar behandeling. Ina is heel kundig en secuur en dankzij haar behandeling voel ik me weer stukken beter!! Nogmaals veel dank Ina!!

Hartelijke groeten, mevr. B te Julianadorp

Ziekte van Raynaud, hooikoorts en slaapproblemen

Ik ben nu +/- 1 jaar onder behandeling bij Ina. Ik ging voor div. klachten naar Ina.
Onder andere voor mijn hooikoorts en slecht kunnen slapen. Voor de hooikoorts kreeg ik een pollenkuur, hierdoor had ik bijna geen last meer van de prikkelingen.
Ook mijn slechte slapen heeft Ina aangepakt, sindsdien gaat het slapen erg goed.

Ik heb ook geen last meer van de "ziekte van Raynaud".

Ina is een fijne vrouw die gaat voor haar patiënten.

Dhr. K. te Anna Paulowna

Zere spieren en botten

In 2012 op 64-jarige leeftijd was het voor mij geheel onverwachts dat alles in mijn lijf pijnlijk werd.
Mijn spieren en pezen leken wel stugge elastieken en mijn botten voelden alsof zij tussen een bankschroef vastgeklemd zaten. Het bewegen en het lopen ging bijzonder moeizaam. Een trap op en af, opstaan van een stoel ging opeens niet meer vanzelf.

Na een bezoek aan de huisarts en specialisten kreeg ik de diagnose "u hebt artrose en fibromyalgie" en leer daar maar mee leven.
Direct dacht ik "dan ga ik een afspraak maken bij een klassieke homeopaat".
Wat ik als bijzonder prettig heb ervaren bij de homeopaat is dat ik mijn verhaal rustig en inhoudelijk kon vertellen. Ook dat gaf al een fijne opluchting.

Na een uitgebreide intake werd een stappenplan voorgesteld.
De eerste maanden was het zoeken naar de juiste verhoudingen en was het resultaat redelijk.

Na maanden kon ik weer heerlijk met de hond een stuk lopen en het pijnlijke in mijn lichaam werd stukken minder.

De homeopathische praktijk breidde uit met de Asyra - Bioresonantie methode. Mijn lichaam werd uitvoerig gescand en de behandeling op maat aangepast.

Ik kan gelukkig weer veel meer dan verwacht. Het is nu 2016 en het gaat nog steeds geweldig goed.
Wat een verademing!

Mevr.V. te Breezand
6 april 2016

Een spannend avontuur met goede afloop

Afgelopen jaar, 2 jaar was het drama met mijn linkeroor. Het kraakbeen van mijn oor bleef maar ontsteken, steeds voor controle naar huidspecialist en werd mijn ontsteking keer op keer bevroren in de hoop, dat de onderliggende ontsteking ruimte zou krijgen om te genezen. De binnenkant van hetzelfde oor was ook met grote regelmaat ontstoken.
Na ongeveer anderhalf jaar werd ik aan mijn ontstoken kraakbeen aan 't oor geopereerd Maar na enige tijd kwam de ontsteking weer in alle hevigheid terug.
Het ontstoken plekje aan mijn kraakbeen werd weer bevroren. De boodschap die ik mee kreeg van de huidspecialist was "als 't nu weer blijft ontsteken, moet er toch echt weer geopereerd worden". Ik was werkelijk in paniek.
Ik wilde het op een andere manier proberen en omdat ik weet dat klassieke homeopathie het zelfgenezend vermogen bevordert heb ik Ina gebeld. Ik kon gelukkig al snel bij haar terecht.
De eerste afspraak was in november 2015 en binnen een paar dagen genas mijn wond aan mijn oor, de pijn aan 't oor werd beduidend minder, ik kon weer aan mijn oor komen, maar er nog niet vrijelijk op liggen. De binnenkant, die ook met grote regelmaat ontstoken was, genas ook gaandeweg. Ik vond 't heel spannend om tegen de huidspecialist te zeggen, dat ik een andere medische weg ben ingeslagen, had onbegrip verwacht, maar de huidspecialist zei blij voor mij te zijn en vertelde, dat hij ook een aantal jaren Oosterse geneeskunst had gestudeerd.
Ik ben momenteel nog steeds onder behandeling bij Ina, maar heb zoveel vertrouwen, omdat ik door Ina weer mijn zelfherstellend vermogen terug begin te krijgen en dat voelt fantastisch.
Mijn genezing werkt aanstekelijk voor anderen. Mijn man is ook onder behandeling gegaan bij Ina en is ook aan 't genezen. Een vriendin, die ook niet gezond was, leverfunctie, kortademigheid, en nog een paar andere nare gezondheidsproblemen, is ook door de goede behandeling van Ina op haar retour.

Ina heel erg bedankt voor je inzicht en hulp aan mijn herstel middels de Klassieke Homeopathie en Bio resonantie.

Mevr. S. te G
26 januari 2016

Burn-out en stress

Na een moeilijke periode van burn-out en stress op het werk, kreeg ik last van allerlei klachten. Nergens geen zin meer in, lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, oorsuizen en pijn in schouders en nek. Alles wat ik voorheen leuk vond om te doen, stond allemaal op een heel laag pitje.. genieten van kleinkinderen hoorde hier ook bij. Geen zin meer, geen puf meer, te moe om ook maar iets te doen. Mijn wereldje werd steeds kleiner, alles was me teveel...
Als ik uit mijn werk kwam (elke morgen heen met lood in de schoenen) was ik opgebrand, geen energie meer. Langzaam zag ik mijn huisje rommeliger en rommeliger worden... Het interesseerde me helemaal niet meer..... Ik deed het hoogst noodzakelijke en dat was het.....

De stoute schoenen aangetrokken en Ina een sms gestuurd of zij iets voor me zou kunnen betekenen.....kreeg snel antwoord terug en de afspraak was snel gemaakt.
Een beetje vreemd vond ik het in eerste instantie.... de twee elektroden vast houden en de uitslag was daar...... maar steeds kwam eruit waar bij mij het knelpunt lag... ongelooflijk.
Na de eerste serie druppels gebeurde er iets...... klachten werden minder... weer een afspraak verder, ik ging opknappende heen..... En nu na een aantal behandelingen, begin ik mezelf weer te herkennen, ben weer wie ik was.... heb weer zin in dingen en de rommel in mijn huis begint giga te slinken... fluitend pak ik boel aan, geweldig...

Ik heb me in jaren niet zo fit gevoeld, kan weer genieten van alles...
Dit wil niet zeggen dat ik van al mijn klachten af ben, maar ik ben op de goede weg .... Dankzij Ina en de Asyra.....

Mw. B te Den Helder

Verkoudheden en keelklachten

Via een kennis, die goede ervaringen had met de homeopathie, ben ik bij Ina terecht gekomen. Ik had veel last van veel voorkomende verkoudheden, keelklachten. O.a. veel schrapen met mijn keel. Een heel vol voorhoofd en duizeligheid. Ook had ik heel vaak griepklachten in de winter. Van de dokter kreeg ik niets, het was een virus. Maar het ging maar niet over. Vandaar dat ik iets anders zocht met goed resultaat.

Na de 1e sessie van drie flesjes was mijn verkoudheid en vol voorhoofd al helemaal opgelost. Ook de keelklachten waren verminderd.
Na een aantal behandelingen te hebben gehad zijn de verdere klachten ook verdwenen en ben ik de hele winter niet ziek geweest. Ondanks dat er veel grieppatiënten om me heen waren. Het is nu afgerond en ik voel me heel goed. Ik heb een heel goed gevoel bij de homeopatische middelen en de kundigheid van Ina. Super.

Mw. B te Schagen

Acute tandvleesontsteking

Ina heeft me al meerdere malen met succes behandeld. Op een dag werd ik wakker met een opgezwollen mond: acute tandvleesontsteking. Ik kon niet meer eten en praten en had veel pijn. De tandarts kon niets voor mij doen, behalve me een spoelmiddel voorschrijven die alle bacteriën, ook de goede, in mijn mond doodde. Ina heeft me toen een middel gegeven. Een paar druppels onder de tong. Binnen een uur waren de ontsteking en mijn klachten weg.
Een andere keer was ik grieperig en moest ik constant braken. De middelen die Ina in eerste instantie voor me had uitgezocht, hadden geen resultaat. Na een hele nacht braken kreeg ik een ander middel van Ina. Bij gezonde mensen zou dit middel braakneigingen opwekken, bij mij zorgde het er juist voor dat het braken onmiddellijk stopte.
Ook heeft Ina's homeopathische behandeling succes bij mijn kat. Na een verhuizing ervoer zij veel stress en ging ze buiten de bak plassen. Ina heeft een middel uitgezocht en sindsdien is mijn kat veel beter op haar gemak in het nieuwe huis!

Dominique

Fibromyalgie en Darmklachten

Sinds een paar maanden ben ik onder behandeling bij I. van der Goot, en met succes. Ik heb fibromyalgie en al jaren last van mijn darmen.
Mijn darmen reageerden meteen heel goed op de druppels en ik heb er veel meer rust door gekregen. Ik ga nu meer ontspannen ergens heen zonder bang te zijn om naar de wc te moeten.
Mijn spieren zijn ook enorm vooruit gegaan en mijn vermoeidheid is verminderd. Ik had anders altijd na 13.00 uur dat er weinig meer uit mijn handen kwam, maar nu ga ik soms gewoon lekker door. Mijn spieren ..... ja soms vergeet ik het gewoon!
Anders liep ik de trap op en verkrampten mijn spieren al, maar nu ga ik gewoon een aantal keren naar boven.
Ik ben hier zó mee geholpen, en ik hoop dat meer mensen de stap durven te nemen. Mijn leven is een stuk verbeterd!

Mw. A.W. uit Den Helder

Acute oorontsteking

Mijn dochtertje van 2,5 jaar oud kreeg acute oorontsteking. Na het innemen van 2 korreltjes die waren uitgezocht, was het binnen een paar minuten over, en is het ook niet meer terug gekomen.

Mw. S. B. uit Den Helder

Eczeem

Mijn dochtertje van bijna 5 had eczeem aan de binnenkant van haar armpjes.
Na het 1ste consult werd het eczeem minder, en na het 2de consult ging het eczeem weg en is het tot op heden weggebleven.
Ook de waterwratjes waar mijn dochter last van had zijn hierdoor verdwenen.

Mw. L. uit Den Helder

Dieren

Onze bruine labrador had last van kale plekken op haar rug, wat erg jeukte want ze kon er niet van afblijven, ze beet het helemaal kaal.
Omdat ik met mijn dochter ook goede resultaten had bij Ina, heb ik gevraagd of ze ook hier wat aan kon doen.
Ze heeft een middel uitgezocht voor mijn hond en na een paar weken was de jeuk weg, was het haar terug en de klacht is niet meer terug gekomen.

Dhr. J. B. uit Den Helder

© Ina van der Goot

Top