logo

Qest4/Asyra Pro: Bioresonantie

De Qest4 /Asyra Pro kan door middel van energetisch testen energie-blokkades in organen en orgaansystemen opsporen. Dit is een methode van 'vragen' stellen aan het lichaam en psyche, waarbij de antwoorden worden vastgelegd. In de Qest4/Asyra Pro gebeurt dit door middel van opgeslagen en gecodeerde handtekeningen die in de vorm van een elektromagnetische golf door het Asyra console worden uitgezonden. De lichaamsreacties worden waargenomen als veranderingen in de huidweerstand met behulp van koperen elektrodes, en vervolgens teruggestuurd naar de software in de Qest4/Asyra Pro.

Qest4/Asyra Pro

Tijdens de scan houdt u twee elektrodes vast. De eerste meting duurt slechts 5 minuten. Op het beeldscherm wordt aangegeven welke organen gestrest en welke verzwakt zijn (de therapeut heeft hier geen invloed op).

Het systeem gaat vervolgens op zoek naar de oorzaak van de verstoringen. Dit kunnen allergieën, virussen, parasieten, bacteriën, emotionele en psychische verstoringen, fysieke belasting van bijvoorbeeld de wervels, gebitsbelasting, gifstoffenbelasting, hormonale verstoringen, problemen van het immuunsysteem, resten van doorgemaakte ziekten, spijsverteringsproblemen, stofwisselingsproblemen, vaccinatie belasting, voedingstekorten en voedingsintoleranties zijn.

Ook meet de Qest4/Asyra Pro of er een tekort is aan o.a. vitaminen, mineralen, sporenelementen, enzymen, essentiële vetten en aminozuren. In de database van de Qest4/Asyra Pro zitten meer dan 150.000 frequenties opgeslagen die het lichaam weer in balans kunnen brengen. Na de test kunnen we zien of alles weer in balans is. Indien nodig kan er meer en nog specifieker getest worden.

De Qest4/Asyra Pro haalt de benodigde frequenties uit de database en deze worden ingeprint in een flesje met water en alcohol. Hiervan moet u gedurende 3-6 weken een aantal druppels per dag innemen. Na die tijd wordt er gekeken welke verstoringen er nog niet zijn opgelost.

De Qest4/Asyra Pro doet geen diagnostisch onderzoek naar ziektes. Ziektes zijn labels die gegeven worden aan lichamelijke gesteldheden die op elkaar lijken bij verschillende mensen. Testen met de Qest4/Asyra Pro registreert alleen reacties op bepaalde prikkels. De resultaten hiervan gelden alleen voor het individu en worden bepaald op een zeker moment in de tijd.

De testen met de Qest4/Asyra Pro zijn geen vervanging voor de reguliere analyse en diagnose. Het kan een aanvulling zijn naast een reguliere behandeling of als u klachten heeft en er regulier geen afwijkingen te vinden zijn.

Ziekte ontstaat niet van vandaag op morgen, het is het eindstation van een proces. Door middel van een scan met de Qest4/Asyra Pro kunt u, indien nodig, ingrijpen en proberen het proces te keren, voordat een ziekte zich openbaart.

Een jaarlijkse check zou een overweging kunnen zijn.

Voor meer informatie:

www.asyra.nl

© Ina van der Goot

Top